Kreiranje naloga

Za kreiranje naloga i registrovanje na našem web sajtu potrebno je da popunite registracionu formu, koja se nalazi na stranici REGISTRACIJA. Neophodno je da unesete vaše lične podatke (ime, prezime i, opciono, datum rođenja) u predviđena polja. Takođe, potrebno je da unesete vašu e-mail adresu, kreirate lozinku od najmanje osam karaktera, kao i da potvrdite unetu lozinku. Kada popunite registracionu formu sa kompletnim i validnim podacima, kliknite na dugme REGISTRUJ SE.

Nakon toga, stići će vam na mail obaveštenje o potvrdi registracije. Molimo vas da nakon završene registracije proverite vaš INBOX, kao i SPAM (JUNK) folder. Da biste se uspešno registrovali potrebno je da otvorite mail i da kliknete na dugme POTVRDI. Nakon toga ćete automatski biti vraćeni na naš sajt i možete se ulogovati sa vašim podacima i pristupiti vašem korisničkom nalogu. Ukoliko niste dobili mail sa potvrdom registracije, proverite da li ste uneli validnu e-mail adresu.

Vaš nalog

Nakon prijave na vaš nalog, imate sledeće opcije:

  • PROFIL: Uvid u vaše unete podatke (ime, prezime, telefon, adresa, datum rođenja, e-mail adresa, fotografija...) i mogućnost njihove izmene;
  • MOJI KURSEVI: Uvid u sve kurseve i obuke za koje ste se prijavili;
  • ISTORIJA PLAĆANJA: Uvid u sva plaćanja koja ste realizovali;
  • MOJA LOZINKA: Mogućnost izmene vaše lozinke.
Zaboravljena lozinka

Ukoliko ste zaboravili vašu lozinku, molimo vas da prilikom prijave na sajt kliknete na dugme ZABORAVLJENA LOZINKA i upišete svoju e-mail adresu koju ste uneli prilikom registracije. Na vašu e-mail adresu poslaćemo link preko kojeg možete upisati novu lozinku i sa njom se prijaviti na vaš nalog.

BUDI U TOKU SA NOVOSTIMA