Slika

O nama

Jedna od ključnih vrednosti naše kompanije je konstantan proces učenja i usavršavanja.

Alexandar Cosmetics Edukativni centar

Redovno organizujemo individualne i grupne obuke za sticanje različitih nivoa znanja i usavršavanje novih tehnika rada iz oblasti kozmetike, šminkanja, manikira, pedikira, nege i ulepšavanja. Prijava novih polaznika je u toku!

POGLEDAJTE OBUKE

Širimo znanje i delimo višegodišnje iskustvoNakon višedecenijskog uspešnog poslovanja u kozmetičkoj i beauty industriji i velikog broja organizovanih obuka i seminara iz oblasti manikira, pedikira, nail art-a, šminkanja, permanentnog makeup-a, nadogradnje trepavica, kozmetičkih i frizerskih usluga, stvorila se potreba za osnivanjem modernog i profesionalnog edukativnog centra, u kojem će svako moći da stekne osnovna i unapredi postojeća znanja iz ovih oblasti. 

Za praktičan rad na našim obukama se koriste najkvalitetniji proizvodi poznatih svetskih brendova. Polaznici na početku obuke dobijaju kompletan pribor i materijal za rad.

Svi polaznici, po završetku obuke, polažu test teorijskog i praktičnog znanja, pred stručnom komisijom. Nakon položenog završnog ispita dobijaju sertifikat o uspešno savladanoj obuci i stečenim znanjima i veštinama.

Moderno opremljen prostor za učenje i radAlexandar Cosmetics Edukativni centar je mesto gde se stiču i unapređuju znanja i veštine iz oblasti kozmetičkih, makeup, nail art i frizerskih usluga, uređen po svetskim standardima. Kako bismo polaznicima naših obuka obezbedili što kvalitetniji rad i prijatno okruženje, adekvatno smo opremili sve prostorije u modernom stilu, vodeći računa o svakom detalju.

U funkcionalnom i komfornom prostoru, sa kompletno opremljenim svim radnim mestima, tokom obuke se simuliraju realni uslovi rada, što polaznicima omogućava da steknu bolji uvid u profesiju i zanimanje za koje su se opredelili.

Ispred Edukativnog centra obezbeđen je besplatan parking za polaznike.

Mentor
Mentor
Mentor
Mentor
Mentor
Naši edukatori


Milan Krstić

Internacionalni master edukator, nail art predavač i sudija na svetskim takmičenjima za nokte, sa preko dve decenije iskustva. Svoje znanje iz ove oblasti stekao je na brojnim obukama kod svetski priznatih edukatora, a konstantnim radom i učenjem i dalje unapređuje svoje veštine.

Danijela Sič

Master internacionalni edukator za gel i akril tehniku nadogradnje noktiju i predavač na obukama za pedikir, nadogradnju trepavica i iscrtavanje obrva, sa višedecenijskim iskustvom u ovim oblastima. Konstantno prati trendove u beauty industriji i redovno unapređuje svoja znanja.

Teodora Rajkov

Profesionalni šminker i edukator sa dugogodišnjim iskustvom u ovoj oblasti. Višestruko je nagrađivana za svoj rad na prestižnim makeup takmičenjima. Znanje i veštine konstantno unapređuje, prateći dešavanja i trendove u kozmetičkoj industriji. 

Anđela Marković

Profesionalni šminker i edukator, koji iza sebe ima veliki broj zadovoljnih klijenata i više od deceniju iskustva. Njenoj posvećenosti ovoj profesiji svedoče i brojni seminari koje je pohađala, radi ličnog i profesionalnog usavršavanja. Uvek je u toku sa trendovima u beauty industriji i nove tehnike šminkanja prezentuje na svojim edukacijama.

Mina Lovre

Profesionalni šminker i edukator za makeup obuke sa decenijskim iskustvom u ovoj oblasti. Potvrda njenog edukatorskog rada je veliki broj uspešno organizovanih seminara i kurseva za šminkanje, kao i zadovoljstvo polaznika koji su zahvaljujući tim predavanjima stekli nova znanja.

Naše glavne vrednosti

Na našim obukama ćete steći praktična i teorijska znanja, kroz rad na modelima i primenu inovativnih metoda učenja, u veoma prijatnom ambijentu.

Akreditovani programi

Edukativni centar Alexandar Cosmetics ima status javno priznatog organizatora aktivnosti obrazovanja odraslih (JPOA) za održavanje određenih obuka iz oblasti kozmetičkih i frizerskih usluga. Ove obuke su akreditovane od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, odnosno Agencije za kvalifikacije. Nakon uspešno savladane akreditovane obuke polaznici dobijaju zvanični dokument, koji mogu zavesti u svoj radni dosije u Nacionalnoj službi za zapošljavanje.

Profesionalni edukatori

Alexandar Cosmetics edukatori su profesionalci sa višegodišnjim iskustvom, koji redovno prate trendove u svojoj oblasti i konstantno usavršavaju svoje znanje. Imaju dovoljno strpljenja i vremena da se posvete svakom pojedincu, a svoje znanje lako prenose polaznicima kurseva. Do sada su uspešno organizovali stotine obuka, predavanja i seminara iz beauty industrije, o čijim rezultatima govore brojni polaznici koji su našli poslove u zemlji i inostranstvu, ili danas imaju svoje salone.

Obezbeđen materijal za rad

Sve naše obuke se održavaju u modernom, kompletno opremljenom i veoma funkcionalnom prostoru za rad. Polaznici na početku svake obuke dobijaju najkvalitetniji materijal, neophodan pribor i svu opremu koja im je potrebna za rad tokom trajanja obuke. U cene naših obuka uključene su i cene odgovarajućih setova. Proizvode koje dobiju u ovim setovima, polaznici mogu da koriste i po završetku obuke za dodatno vežbanje, usavršavanje i dalji samostalni rad.

BUDI U TOKU SA NOVOSTIMA