Zašto je Upgrade brend koji pomera granice

Prezentacija koja je oduševila sve prisutne

Objavljeno 26.05.2023. 15.23 U kategoriji: Događaji

Ušuškani u toplinu prostora i atmosfere u Alexandar Cosmetics Edukativnom centru, zajedno sa našim poslovnim partnerima i prijateljima, ovog hladnog februarskog dana diskutovali smo o profesionalnim aparatima za stilizovanje kose. U fokusu su bili proizvodi italijanskog brenda Upgrade, koji su kreirani da frizerima olakšaju i ubrzaju posao, dajući vrhunske rezultate.

Naši saradnici iz kompanije Labor Pro, među kojima je bio i profesionalni frizer, edukator i kreator Upgrade brenda Juri Roseli (ital. Iuri Roselli), predstavili su sve specifičnosti ovih aparata. Prisutni su imali ekskluzivnu priliku da od njega čuju sve detalje o ovim proizvodima i najboljim načinima njihove primene. Juri je kroz stilizovanje različitih tipova kose na našim modelim demonstrirao glavne prednosti Upgrade presa, figara i drugih aparata za stilizovanje frizure. U nastavku izdvajamo njihove najznačajnije benefite.

Upgrade aparati - spoj vrhunskog kvaliteta i inovativnih tehnologija

U frizerskim krugovima važi jednostavno pravilo: kvalitetni aparati i pribor za rad = bolji rezultati rada za kraće vreme. Upravo tim motivom su se rukovodili tvorci Upgrade brenda, čiji je glavni moto „Zdravije, snažnije, brže”. 

- Svi Upgrade aparati su ergonomski oblikovani što profesionalcima olakšava višečasovno rukovanje, smanjuje umor i napetost u mišićima ruku tokom celodnevnog rada. 

- Uređaji su kreirani i razvijeni u skladu sa najnovijim tehnološkim standardima, na osnovu temeljnih studioznih i dugogodišnjih analiza iskustava i zahteva profesionalnih frizera.

- Posebna pažnja je posvećena materijalima koji su korišćeni za proizvodnju figara i presa, kako bi se očuvao kvalitet i zdravlje kose, čak i nakon upotrebe visokih temperatura prilikom stilizovanja frizura.

- Upgrade je pionir u primeni infracrvene tehnologije u aparatima za stilizovanje kose (presa, figaro...), što omogućava postizanje odličnih rezultata uz primenu nižih temperatura.

Ovo su samo neki benefiti popularnog italijanskog brenda, u koje su imali priliku da se uvere svi prisutni na prezentaciji koju smo organizovali. Najznačajnije fotografija sa ovog događaja možete pogledajte u našoj foto galeriji.

Ako želite da prvi saznate sve o obukama, seminarima i prezentacijama koje se organizuju u Alexandar Cosmetics Edukativnom centru, prijavite se na našu newsletter listu, kako bismo vam na vreme slali obaveštenja i najave edukativnih događaja.


Foto: Alexandar Cosmetics

  • Komentari
  • |
  • 0 komentar(a)

Novosti i dešavanja iz sveta lepote, najave obuka, seminara i edukacija iz frizerske, kozmetičke, makeup i nail art oblasti, preporuke proizvoda, saveti profesionalaca i trikove za negu i ulepšavanje.