Jedinstvena prezentacija JJ´s proizvoda za frizere

Objavljeno 12.05.2023. 12.32 U kategoriji: Događaji

U sali Edukativnog centra koja je posebno opremljena za organizovanje prezentacija i seminara, održana je prva ovogodišnja promocija JJ´s proizvoda, namenjena profesionalnim frizerima. U društvu prijatelja i saradnika, naši poslovni partneri iz Italije predstavili su sve glavne prednosti ovog brenda.

Prisutni su imali priliku da kroz demonstraciju proizvoda i različitih tehnika rada detaljnije upoznaju kompletan asortiman ovog italijanskog brenda, koji je poznat po eco-friendly pakovanjima i kvalitetnim, veganskim formula. Frizer sa dugogodišnjim iskustvom Rudi D´amico je u interakciji sa publikom i kroz rad na modelima prikazao glavne razlike između različitih vrsta JJ´s farbi za kosu.

Ono što je posebno obradovalo sve prisutne su JJ´s 10 Munutes farbe, koje skraćuje vreme farbanja i umnogome frizerima olakšavaju posao, dajući vrhunske rezultate. Dostupne su u nekoliko nijansi od intenzivno svetlih tonova, preko zlatnih, pa sve do najtamnijih, prirodnih tonova. Intenzivna i ujednačena boja se postiže za samo 10 minuta, zbog čega su svi poželeli da ih odmah uvrste u ponudu svojih profesionalnih frizerskih usluga. Ove trajne farbe za kosu su obogaćene organskim smiljem i kamilicom, kao i plex kompleksom koji olakšava postizanje ujednačene nijanse uz očuvanje zdravlja kose. Zahvaljujući kvalitetnim sastojcima kosa nakon farbanja ostaje meka i glatka, uz dodatni sjaj.

Takođe, svi prisutni su se oduševili činjenicom da JJ´s proizvodi za farbanje kose (blanš, hidrogen...) nemaju intenzivan i neprijatan miris, kao što je to slučaj sa mnogim, sličnim preparatima.


JJ´s brend - proizvodi za budućnost

Kroz ovu interaktivnu prezentaciju, osim sagledavanja prednosti i različitih načina primene JJ´s proizvoda, posetioci su mogli međusobno da razmene svoja iskustva iz svakodnevne prakse. Uz šoljicu omiljenog toplog napitka i pokoji slani i slatki zalogaj na koktelu, mogli su da prodiskutuju o svim značajnim temama iz njihove oblasti. Pričalo se o inovacijama u frizerskoj industriji, ali i sve većoj globalnoj potrebi za pažljivo odabranim ambalažama i materijalima koji se koriste.

Ono oko čega su se svi usaglasili je da su JJ´s proizvodi itekako vredi pažnje. Pružaju vrhunske, profesionalne rezultate i kreirani su u korak sa zahtevima i potrebama modernog društva, posebno vodeći računa o detaljima vezanim za očuvanje životne sredine. Sve ambalaže su ekološki održive, sa veoma malim procentom otpada. Nije li to dovoljno dobar razlog da ih i vi isprobate?

Više fotografija sa ovog edukativnog događaja, pogledajte u našoj galeriji.

Ukoliko ste zainteresovani za seminare, obuke i prezentacije koje se održavaju u Alexandar Cosmetics Edukativnom centru, prijavite se na našu newsletter listu, kako bismo vas na vreme informisali o svim značajnim dešavanjima.


Foto: Alexandar Cosmetics

  • Komentari
  • |
  • 0 komentar(a)

Novosti i dešavanja iz sveta lepote, najave obuka, seminara i edukacija iz frizerske, kozmetičke, makeup i nail art oblasti, preporuke proizvoda, saveti profesionalaca i trikove za negu i ulepšavanje.