Edukativni centar Alexandar Cosmetics započinje novu sezonu obuka

Objavljeno 18.12.2023. 09.55 U kategoriji: Događaji

Edukativni centar je ove jeseni otvorio vrata za sve one koji žele da nauče nešto potpuno novo ili da unaprede svoje znanje i usavrše veštine iz oblasti nege, šminkanja, nadogradnje noktiju, manikira i pedikira. U prelepom ambijentu i moderno opremljenom prostoru u Novom Sadu počinje nova sezona obuka, a svi koji se prijave za naše kurseve do 8. oktobra dobijaju 20% popusta i još mnogo toga.

Sa velikim zadovoljstvom vas pozivamo da se prijavite na aktuelne obuke, čiji je plan i program pažljivo osmišljavan mesecima, kako bismo korisnicima pružili najkvalitetniji nivo edukacije.

Odabrane obuke su akreditovane i odobrene od strane državne ustanove - Agencije za kvalifikacije Republike Srbije (JPOA), koja deluje u sklopu Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije. To, između ostalog, znači da polaznici nakon teorijske i praktične obuke polažu stručni ispit i za to dobijaju zvaničnu potvrdu, dokument koji mogu zavesti u svoj radni dosije (radnu knjižicu) u Nacionalnoj službi za zapošljavanje.


Glavne prednosti naših obuka

- Alexandar Cosmetics Edukativni centar obezbeđuje sva neophodna sredstva za rad polaznika tokom obuka. Za rad se koriste isključivo najkvalitetniji proizvodi, svetski priznatih brendova.

- Obuke se održavaju u veoma prijatnom ambijentu, koji je kompletno opremljen savremenim nameštajem i dizajniran u modernom stilu. Za sve polaznike je obezbeđen parking ispred Edukativnog centra. 

- Svaki polaznik dobija i starter set proizvoda neophodnih za početak samostalnog rada, dalje vežbanje i usavršavanje nakon obuke.

- Po završetku teorijskih i praktičnih predavanja polaže se završni ispit pred stručnom komisijom. Polaznici koji uspešno savladaju gradivo i polože ispit dobijaju zvanični sertifikat

- Na našim obukama se stiču praktična i teorijska znanja, kroz rad na modelima i simulaciju realnih uslova rada, uz primenu inovativnih metoda učenja i konstantno praćenje polaznika od strane stručnih edukatora.

- Alexandar Cosmetics edukatori su eksperti u svojim oblastima rada i maksimalno su posvećeni svakom pojedincu i na grupnim i na individualnim obukama. Poseduju visok nivo znanja i praktičnog iskustva i uvek su spremni za dodatne konsultacije sa polaznicima i nakon završenih obuka.

- Nakon završetka obuke, svi polaznici dobijaju kompletnu profesionalnu podršku uz povlastice prilikom kupovine profesionalne opreme, materijala i pribora za rad u Alexandar Cosmetics online shop-u i našem maloprodajnom i veleprodajnom objektu u Novom Sadu.

Edukativni centar - oktobarski termini obuka

Tokom oktobra, najlepšeg jesenjeg meseca, u toplini našeg Edukativnog centra, organizovaćemo bogat i raznovrstan program obuka za početnike i profesionalce koji žele da usavrše znanje i savladaju nove tehnike i metode rada. U ponudi su grupne i individualne obuke iz različitih oblasti, a za sve polaznike oktobarskih obuka smo pripremili brojne pogodnosti.

Osim stečenog znanja i praktičnog iskustva koje će odmah moći da primene u samostalnom radu, polaznici će dobiti: 

1. 20% popusta na redovnu cenu obuke, ukoliko se prijave najkasnije do nedelje, 8. oktobra. 

2. 20% popusta za (prvu) kupovinu opreme, pribora i materijala za samostalni rad, koji važi u Alexandar Cosmetics online shop-u, kao i u našem maloprodajnom i veleprodajnom objektu u Novom Sadu. 

3. Set pribora i materijala neophodnih za rad nakon obuke.

4. Sertifikat o stečenim znanjima i veštinama.

5. Profesionalnu podršku i savete edukatora i nakon završene obuke.

Akreditovane grupne i individualne obuke

Nadogradnja noktiju gel tehnikom

Edukativni centar oktobarsku sezonu započinje grupnom obukom za nadogradnju noktiju popularnom gel tehnikom. Obuka će se održati od 9. do 13. oktobra. Pogledajte kompletan program obuke za gel tehniku nadogradnje noktiju i prijavite se dok još ima slobodnih mesta. Naš edukator Milan Krstić će vam pomoći da savladate veštine nail art-iste, a nakon položenog završnog ispita dobićete akreditovani sertifikat, odobren od Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, koji možete zavesti u svoj radni dosije u Nacionalnoj službi za zapošljavanje. 


Osnovne tehnike šminkanja

Od 16. do 24. oktobra organizujemo grupnu obuku za šminkanje, na kojoj će polaznici naučiti sve tehnike pravilnog šminkanja od naše edukatorke Teodore Rajkov. Prijavite se na vreme na baznu obuku za šminkanje, jer je broj mesta ograničen. Nakon savladavanja teorijskog i praktičnog dela, polaže se ispit za šta se dobija i zvanični sertifikat, odobren od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije.


Estetski pedikir

Naša edukatorka Danijela Sič učiće polaznike osnovnim tehnikama obrade i nege noktiju i kože na stopalima, kao i pravilnom načinu aplikacije trajnog laka. Prvi termin za individualnu obuku za pedikir je od 25. do 26. oktobra. Po završetku kursa polaže se ispit i dobija se akreditovani sertifikat priznat od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije. Ovaj dokument se može zavesti u radni dosije u Nacionalnoj službi za zapošljavanje.

Edukativni centar Alexandar Cosmetics - prijave za obuke

Svi zainteresovani za naše obuke mogu da se prijave direktno preko sajta (uz obaveznu registraciju) ili putem mejla [email protected], odnosno telefona +381(0)63/427-096. 

 

Edukativni centar je tu da vam pomogne da napravite prekretnicu u svojoj karijeri, bez obzira da li krećete iz početka ili nadograđujete svoje znanje. Kompletan spisak svih obuka i predavanja, uz detaljan opis plana rada, uvek možete pogledati na našoj stranici aktuelne obuke. Ukoliko ste zainteresovani za individualne obuke iz bilo koje oblasti, slobodno nas kontaktirajte kako bismo se dogovorili oko rezervacije termina koji vama odgovara. 

Iskoristite ovu jesen da naučite i savladate nove veštine, obogatite radnu biografiju i oplemenite svoju karijeru. Prijavite se na vreme, jer je broj polaznika ograničen.


Foto: Alexandar Cosmetics

  • Komentari
  • |
  • 0 komentar(a)

Novosti i dešavanja iz sveta lepote, najave obuka, seminara i edukacija iz frizerske, kozmetičke, makeup i nail art oblasti, preporuke proizvoda, saveti profesionalaca i trikove za negu i ulepšavanje.