Dani otvorenih vrata u Edukativnom centru Alexandar Cosmetics

Objavljeno 26.02.2024. 10.51 U kategoriji: Događaji

Sa željom da naše programe obuka i način rada približimo što većem broju ljudi, pokrenuli smo novi projekat - Dani otvorenih vrata. Prvi termin u kojem će svi zainteresovani moći da posete Alexandar Cosmetics Edukativni centar u Novom Sadu zakazan je za 25. januar 2024. godine. U periodu od 12 do 18 časova posetiocima će biti predstavljen savremeno uređen i opremljen prostor u kojem se održavaju obuke, prikazani materijali sa kojima radimo, predstavljeni naši edukatori i još mnogo toga. Posetioci će moći da se informišu o svim detaljima vezanim za naše obuke i masterclass predavanja, pitaju edukatore sve što ih zanima, a očekuju ih i brojna iznenađenja.

Učešće je potpuno besplatno, ali je zbog ograničenog broja mesta neophodno prijaviti se unapred, na neki od sledećih načina:

Ne propustite priliku da saznate sve što vas interesuje o obukama i usavršavanjima u oblasti kozmetike, šminkanja i frizerskih usluga. Dođite da se upoznamo, razgovaramo i družimo.

Dani otvorenih vrata će se organizovati svakog meseca i redovno ćemo vas obaveštavati o terminima putem naših društvenih mreža. Zapratite nas na Instagramu i Facebook-u, kako biste uvek bili u toku sa svim dešavanjima koja organizujemo u Edukativnom centru.


U ovoj godini započnite potpuno novo poglavlje u svojoj karijeri i dođite da se detaljno informišete o svim mogućnostima usavršavanja u oblasti beauty industrije.

Vidimo se!


Foto: Alexandar Cosmetics

  • Komentari
  • |
  • 0 komentar(a)

Novosti i dešavanja iz sveta lepote, najave obuka, seminara i edukacija iz frizerske, kozmetičke, makeup i nail art oblasti, preporuke proizvoda, saveti profesionalaca i trikove za negu i ulepšavanje.